regio UE GR MDRAP sdp fonduri_ue
Search

Floricultura

Cultivarea florilor poate sa fie o pasiune sau o adevarată afacere.

Indiferent de motivatie,floricultura este o îndeletnicire plăcută cu rezultate foarte frumoase, poate de aceea  întâlnim tot mai mulți tineri pasionați de floricultură care ne încânta cu o diversitate mare de flori: primule, mușcate, petunii, begonii, plante perene și plante de balcon. Aceste grădini le întâlnim atât lângă autostradă cât și în locuri mai puțin știute de vizitatori cum ar fi grădina din Ceia.

Grădina lui Santha Laszlo

Santha Laszlo este din Sărățeni, iar împreună cu familia lui se ocupă de grădinărit de mai bine de un deceniu. Grădina lui se află la jumătatea drumului dintre Sovata si Sărățeni, acolo fiind expuse o varietate mare de flori. Gradina familiei Santha Laszlo își așteaptă vizitatorii și cumpărătorii: Localitate: Sărățeni, str.Jakab, nr.359 ., Tel. +40-755520968, +40-749561696

Grădina lui Szántó Ervin

În urmă cu câșiva ani Szanto Ervin și familia sa, au început să cultive și să crească flori. De atunci, pas cu pas și-au  dezvoltat cunoștințele în acest domeniu iar oferta lor de flori s-a îmbogățit. Atât localnicilor cât și străinilor li se recomandă cu bucurie să aleagă din varietatea mare de flori .,,Cultivarea florilor este un stil aparte a vieții , însă produsul final, florile dau satisfactia și motivația  necesară  celui care depune atâta energie pentru a le obține,,.

Localitate: Sarățeni, str.Jakab, nr.456., tel. +40-740488523.

Grădina lui Tóbiás István

Tóbiás István a moștenit pasiunea pentru floricultură de la părinții lui, care au început această afacere în 1990. Grădina de flori se află lîngă drumul principal între Sărațeni și Chibed. Călătorii opresc de multe ori pentru a admira marea de flori. Familia Tóbiás cultivă în special flori în ghivece dar se pot găsi aici și răsaduri de flori.În centrul satului este casa familiei, care este împodobită din primăvară până toamna târziu cu o mare colorată de flori.

 Localitate: Sarateni,str. Jakab, nr. 462   tel. +40-742076701

Kép 1210

santha.laszlo.6