regio UE GR MDRAP sdp fonduri_ue
Search

Festivalului Roman de la Călugăreni este organizat anual de de Muzeul Judeţean Mureş în parteneriat cu Asociaţia Teatru Şură. Festivalul în fiecare an are o tematică specifică. În acest an festivalul aduce în atenţia publicului la mai bine de 1500 de ani de la căderea Imperiului Roman, obiceiurile acestei perioade, dar şi continuarea cercetărilor pentru includerea limes-ului nord-estic în patrimoniul UNESCO.

Detalii

Oraşul Targu Mures gazduieste in fiecare an in luna august, cel mai mare și cel mai popular festival de chitară din Europa de Est, Festivalul internaţional de chitară Harmonia Cordis.

Detalii

La fiecare sfarsit de vară, Cetatea Sighișoarei devine lăcașul ce adăpostește o inestimabilă comoară: bogăția culturală a comunitaților etnice din Romania. Un tezaur ce nu e ferecat cu lacăte si lanțuri și nu e ascuns privirii oamenilor. O avuție la care are acces toata lumea dupa pofta inimii. O nestemată care an de an își sporeste stralucirea datorita Festivalului Intercultural ProEtnica. Prin intermediul acestei manifestări, cu impact și amploare tot mai sporită de la an la an, aveți ocazia să descoperiți Comoara din inima Cetații Sighișoarei și sa vă bucurați de ea.

Detalii

Parada Baloanelor cu Aer Cald va avea loc, de vineri 25 Septembrie până duminică 27 Septembrie 2015, în localitatea Câmpu Cetăţii, din comuna mureşeană Eremitu, şi presupune şedinţe de zbor liber cu baloane, zbor cu deltaplane şi parapante cu motor, zbor liber cu baloane şi lift şi două concerte în aer liber. Şi în acest an sunt aşteptate mai multe echipaje din ţară şi din străinătate.

Detalii