regio UE GR MDRAP sdp fonduri_ue
Search

A Mikházi Római Fesztivált évente rendezi meg a Maros Megyei Múzeum és a Csűrszínház Egyesület.

Részletek

A Harmonia Cordis Nemzetközi Gitárfesztiválnak, Kelet-Európa legnagyobb és legnépszerűbb gitárfesztiváljának ad otthont Marosvásárhely minden év augusztusában.

Részletek

A Segesvári Vár minden nyár végén felbecsülhetetlen kincsnek ad otthont: a romániai etnikai közösségek kulturális gazdagságának. Egy kincsnek, amely nincs lakattal és lánccal elzárva, és nincs elrejtve az emberek tekintetétől. Olyan vagon, amelyhez mindenki hozzáférhet, szíve vágya szerint. Egy drágakő, amelynek a ragyogása a ProEtnica Interkulturális Fesztiválnak köszönhetően évről évre fokozódik. Ezen, évről évre egyre növekvő hatású és terjedelmű rendezvényen keresztül lehetőségük nyílik a Segesvári Vár szívében található Kincs felfedezésére és örömmel töltheti el Önöket.

Részletek

A Hőlégballon Parádéra péntektől, 2015. szeptember 25-től, vasárnap, szeptember 27-ig kerül sor a Maros megyei Nyárádremete községhez tartozó Vármezőn, és hőlégballonos szabad repülést, motoros sárkányrepülést és ejtőernyőzést, hőlégballonos szabad repülést és liftezést és két szabadtéri koncertet feltételez. Az idén is több hazai és külföldi csapatot várnak.

Részletek